Home » Palvelut » Yrityksille

Yrityksille

Palveluihin kuuluvat mm. näyttelyiden pystytys, messuosastojen rakentaminen, näyteikkunoiden somistaminen, monipuolinen pintakäsittely, koristelut, lavastukset mainoksiin ja kuvauksiin, perussähkötyöt, valaistukset, äänentoistot sekä videot.

Trendifixin kokemus on syntynyt italialaisesta design-maailmasta. Työskentely hyvämaineisille yrityksille muotoilun pääkaupungissa Milanossa antaa valmiudet rakentaa ja luoda ammattimaisia tuloksia mitä monimuotoisimpiin tehtäviin.

Yrityksille Trendifix tuo vuosien kokemuksen ja varmuuden mukaan palveluihin. Yrittäjän erikoisosaamisena puusepäntyöt, mutta omaa monipuoliset mahdollisuudet toteuttaa projekteja laajalta osaamisen spektriltä.

Myös ravintoloiden ja baarien ulkoasun muutokset ja toteuttaminen kuuluvat valikoimaan. Esimerkkinä Helsinkiläinen Shot Bar, jonka sisustuksen Trendifix on luonut alusta lähtien.

Referenssinä mainittakkoon TecnoStand ja Olgiati. Kaksi tunnettua italialaista yritystä messujen, näyttelyiden ja kauppojen huonekalujen tuottamisessa. Näiden palveluksessa yrittäjä teki töitä monille kuuluisille brändeille, kuten Christian Dior, Missoni, Motorola, Oracle, Labello, Flos, Beretta, Kartell, Du Pont, Diadora ja Michelin.

Suomessa Trendifixin asiakkaita ovat olleet mm. Artek, Tommy Hilfiger, Marimekko, Vepsäläinen, Aero, Casuarina, Tia Vanhatapio, Samsung, KVIK, Tikkurilan katalogit, Forum, Stockmann ja lehdet kuten Divaani, Koti&Keittiö, Rakennusmaailma.

Kuvia viimeaikaisista töistä